Air Leap

Om oss på Air Leap-bloggen

Här ger vi dig all information du behöver om alla vi som jobbar på att få denna blogg så bra som möjligt.

Fredrik Simonsson

Fredrik är en SEO-skribent som arbetat ungefär 10 år inom SEO, och det är han som ligger bakom omkring 90 % av textinnehållet på denna webbsida.

Fredrik arbetade på en av Sveriges större flygplatser innan han började jobba inom SEO, så det var främst då hans intresse för flyg och transport föddes.

Han har under sin långa tid som SEO-skribent hunnit skriva artiklar om bland annat teknik, finans, casino och poker, men det är just intresset för flyg som ligger Fredrik varmast om hjärtat. Det hoppas vi också du märker på den kvalité och den omsorg Fredrik lägger på att skriva artiklar på denna webbsida.

Martin Simonsson

Martin Simonsson är Fredriks son. Han är 14 år gammal och hjälper främst till med förslag till nya artiklar. Ibland händer det att Martin skriver egna artiklar, men Fredrik kommer alltid rätta artiklarna innan de publiceras här på webbsidan.

Jari Hansson

Jari är webbutvecklare och tekniskt ansvarig för denna webbsida. Han uppdaterar temat, installerar nya tillägg och ser till att de tillägg som finns fungerar som de ska. Utan Jari skulle denna webbsida inte vara alls lika bra som den är idag.

Fler resurser

En man som dricker kaffe

Fredrik Simonsson

Kommentera