Regeringen inför strängare krav för inresa från utlandet fr.o.m. den 6:e februari - läs mer om Coronaviruset och aktuell trafikinformation här

Vi är Nordens flygbolag

Vi krymper Norden och ger människor möjligheter till möten och upplevelser.

Med Air Leaps enkelhet och flexibilitet ger vi regioner möjlighet till möten och upplevelser. Vår vision "Att vara Nordens flygbolag - Norden ska leva" innebär att vi är lika mycket landsbygd som storstad, lika mycket inland som kust. Bra kommunikationer skapar fotfäste för fler och bättre affärer och ger människor möjlighet att se och uppleva fantastiska platser.

Vi gör det enkelt för dig att ta dig fram snabbt och effektivt, oavsett om det är i affärer eller för nöjes skull du reser. Och med Arlanda och Oslo bland destinationerna blir det lätt att fortsätta ut i vida världen.

Idag är vår mix mellan upphandlad och kommersiell trafik en av våra absoluta styrkor. Med Arlanda som vårt nav blir vi effektiva både vad det gäller tekniskt underhåll, bemanning av våra flyg och utnyttjandet av flygplan över säsongsvariationer och destinationer. Vår flexibilitet och snabbhet gör att vi kan ta oss an linjer där vi ser att det finns en möjlighet att erbjuda marknaden ännu fler möjligheter till möten och upplevelser!